Огради от ковано желязо и парапети от ковано желязо

Ограда от ковано желязо Томик90

Изработваме огради от ковано желязо за двор на вашата вила, дом или офис. Ние ще дойдем на място и ще направим нужните разкроявания, чертежи и ориентировъчни изчисления за целия нужен материал за изграждането на оградата. Оградите от ковано желязо наистина се отличават, като те изпъкват със различни орнаменти и нестандартни форми. Ако вашата визия за фасадата на вашият дом е той да изглежда различно и необикновено трябва да се насочите към кованото желязо.

Ако търсите пък ограждение за вашия балкон ние ще обезопасим вашият дом с парапети за тераси от ковано желязо. Както при оградите така и тук кованото желязо е съществен елемент за добрия облик на вашата тераса. Всички наши ограждения се правят по поръчка и спрямо изискванията на клиента.

Създаваме и решeтки за остъклена тераса, решетки за прозорци и решетки със елементи от ковано желязо. Ако искате да обезопасите вашите домове от крадци и набези оставете на нас да изградим решетка за вашите прозорци или тераси. Всяка решетъчна конструкция се изгражда спрямо изискванията на клиента и самата тераса или прозорец. В процеса на проектиране ние залагаме на добре изпитани практики получени от дългогодишния ни опит.

Ние работим в полза на нашите клиенти и ще предложим достъпна и евтина цена на услугата.